pe 07.02. Stepa, Julius Keisari & Femman Emma

Ovet 21-00 — Liput 11/12 € (ennakot)

Kauniista flowstaan tunnettu räppäri Stepa palaa Torveen perjantaina 7. helmikuuta. Illan avaa lahtelais-kouvolalainen G-funk -duo Julius Keisari & Femman EmmaLiput ennakkoon alk. 11 euroa, ovelta 12 euroa.

www.facebook.com/events/2539431326271175

Stepa on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo kuudella albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.

Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

Stepan tuorein julkaisu, kolmesta keskenään hyvin erilaisesta ep:stä koostunut “Unelmien teatteri” -trilogia ilmestyi Monspin kautta vuoden 2019 kevään ja kesän aikana. Musiikillisesti monimuotoinen ja kiehtova räpin, rockin ja iskelmän sävyjä sisältänyt kokonaisuus julkaistiin kesällä myös tuplavinyylinä.