Teini-Pää, Mood Dye, Telephone Romeo
Liput

Ovelta 12 €

La 2.12. klo 21.00-04.00

Teini-Pää, Mood Dye, Telephone Romeo

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 12 €

Joulukuun ensimmäinen lauantai täynnä energiaa! Ovet 21.00, sisään 12€.

Teini-Pää
Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka samaistuttavat kappaleet ovat jo ehtineet ihastuttaa monia keikkalavoilla. Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse estetiikkaan. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä. Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat.
Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Yhtye on keikkaillut levyn ilmestymisen myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla.
Teini-Pää julkaisi helmikuussa toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa ja palaa tämän myötä Loviisankadulle.

Mood Dye
Sun uus lempibändi! Indietä, dream poppia ja psykedeelistä preesensiä. Helposti tykättävää, jopa rakastettavaa. Nimikko EP’n 2020 julkaissut yhtye julkaisi alkuvuodesta yksinkertaisesti EP2 nimellä kulkevan julkaisun ja päätyi tämän myötä mm. Radio Helsingille soittoon. Helsinkiläisyhtyeen ensi esiintyminen Loviisankadulla ja Lahessa.

Telephone Romeo
Helsingistä ponnistavan artisti-tuottaja Telephone Romeon musiikissa alt pop, psykedeelinen rock ja elektroninen musiikki solmiutuvat tiiviisti yhteen. Vastakkainasetteluista ammentavassa äänimaailmassa kauniit ja korkealentoiset melodiat kohtaavat raskaampiakin taustoja luoden musiikille omalaatuisen intensiteetin.

Tapahtuma Facebookissa