pe 13.11. Testicals, The Prostidudes

Ovet 20.00 / showtime 21.00 — Liput 10 €

Back in business!
Perjantaina 13. marraskuuta Lahden Torvessa päästään todistamaan pieni palanen nostalgista lahtelaista rock-historiaa, kun legendaarinen Testicals tekee paluun keikkalavoille. Alunperin vuosina 2005 – 2009 toiminut yhtye voitti vuonna 2006 valtakunnallisen Ääni & Vimma -kilpailun, ja oli hetken aikaa yksi Suomen mielenkiintoisimmista uusista punk-bändeistä ja Lahden suosituimmista keikkabändeistä. Testicals ehti julkaista aktiiviuransa aikana kaksi mainiota EP-levyä Truly Yours (2006) ja …and Nothing Less (2007) ennen kuin hajosi yllättäen vuonna 2009. Lopettamisensa jälkeen Testicalsia ei enää keikoilla nähty, sillä bändin basisti ja pääasiallinen biisintekijä Hemppa Rouvali menehtyi auto-onnettomuudessa kevättalvella 2011.
Nyt Hempan muisto herää jälleen henkiin hänen kirjoittamiensa laulujen muodossa, kun Testicals nousee Torven lavalle yhtyeen kulta-ajan kokoonpanoon kuuluneiden laulaja Niklas Saarelan ja rumpali Jari Savolaisen johdolla. Heidän lisäkseen bändin nykykokoonpanoon kuuluvat basisti Antti Seroff ja kitaristi Tomppa Saarenketo. Vanhojen Testicals-klassikoiden, kuten Creatures Of The Night, Memory Lane ja Time To Go lisäksi yhtye aikoo esittää muutamia täysin uusia kappaleita, jotka saavat ensi-iltansa näissä bileissä.
Testicalsin lisäksi iltaa saapuu täydentämään myös toinen vanha Lahti-bändi The Prostidudes, joka soittaa ensimmäisen keikkansa yli kolmeen vuoteen. Loppuvuodesta 2007 perustettu The Prostidudes piti hauskaa ja vannoi Kalifornian auringon ja duurisointujen nimeen aina vuoteen 2011 asti, kunnes syksy saapui, säät kylmeni, ja yhtyeen toiminta vähitellen hiipui.
The Prostidudes ei kuitenkaan koskaan virallisesti hajonnut, se vain jäi odottelemaan lämpimämpiä säitä ja parempia kelejä. Dudesit ovat soittaneet telakoitumisensa jälkeen muutamia paluukeikkoja vaihtelevalla menestyksellä, mutta tällä kertaa yhtye on päättänyt ottaa kunnolla härkää sarvista ja räjäyttää. Settilista koostuu edelleen vanhoista tutuista biiseistä, jotka pyörivät neljän soinnun ja sun, run ja fun sanojen ympärillä, mutta nyt ne tulevat tiukemmin ja kovempaa kuin koskaan! That’s it but not shit!
Tervetuloa mukaan! Luvassa on varmasti nostalginen trippi täynnä suuria tunteita ja tuttuja hahmoja nuoruutemme Lahdesta ja viisautemme kehdosta!
Liput 10€