The Blanko
Liput

Ennakot alk. 14 €
Ovelta 17 €

Lippu.fi

Pe 1.3. klo 21.00-04.00

The Blanko

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 14 €, ovelta 17 €

Monivivahteinen vaihtoehtorock-yhtye The Blanko tekee paluun keikkalavoille uuden rumpalinsa kanssa. Tervetuloa kokemaan The Blankon live-energiat uuden rumpalinsa kera Torveen 1.3.2024.

The BLANKO on hollolalais-helsinkiläinen rock-trio. Yhtyeen jäsenet ovat Pauli Hauta-aho (laulu & kitara), Jykke Tikka (basso & taustalaulu) ja Sami Osala (rummut). Rumpali Sami Osala astui The BLANKOn riveihin Sunrise Avenuen lopetettua toimintansa ja Pauli Hauta-aho tunnetaan myös yhtyeistä kuten Apulanta ja Leningrad Cowboys.

The BLANKO tunnetaan monivivahteisesta vaihtoehtorockiin pohjautuvasta musiikista, jonka koukuttavat melodiat ja räjähtävät riffit pitävät huolen musiikillisen ”B-vitamiini” –annoksen riittävästä saannista. Yhtye on julkaissut kolme studioalbumia, joista viimeisin ’Stimulation Paradise’ (2019) sijoittui julkaisuviikolla virallisen listan sijalle #8 ja albumilta lohkaistu single ’Electric Desire’ striimasi kultaa. The BLANKO on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Euroopassa ja Japanissa ja tämän voimatrion energisiä ja seikkailunhaluisia live-esiintymisiä on kuvailtu sanalla ”pyörremyrsky”.

LIPUT
Ennakkoon lippu.fi 14€ + toimitusmaksu alk. 1,50 €, ovelta 17 €
K-18
Ovet klo 21.00
– Lippuja voi ostaa Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupasta
– Lippupisteen asiakaspalvelu 0600 900 900 (2 € min+pvm)
(ma-la klo 9-21, su klo 10–18)
– Lahdessa palveleva Lippupiste löytyy Kauppakeskus Triosta, voit ostaa lähes kaikki Lippupisteen liput myös R-Kioskeilta
– Lippupisteessä asioidessasi voit hyödyntää myös seuraavia arvoseteleitä:
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi
– R-kioskeilla voit maksaa seuraavilla kulttuurieduilla: Edenred, Eazybreak, Smartum Saldo Mobiili ja Epassi.
– Lippupisteestä ostettaessa lipun hintaan lisätään toimitusmaksu.

Tapahtuma Facebookissa