The Gallows Dance, Uncle Wormwood & Dead Beats, Hirttämättömät, Slack Bird (soolo)
Liput

Ovelta 10 €

Pe 6.1. klo 21.00-04.00

The Gallows Dance, Uncle Wormwood & Dead Beats, Hirttämättömät, Slack Bird (soolo)

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Maailmanloppiainen saapuu Lahteen! Suomen alternative rootsin kerma saapuu sivistämään kansaa, tipaton tammikuu peruttu.

Hirttämättömät
013-Törky-Kantri/Blues/Rock`n Roll. Niillä sanoilla Joensuulaisbändi itseään kuvailee, järjestävälle taholle oli selvää että tämä bändi täytyy Maailmanloppiaiskiertueelle soittamaan, sillä livenä bändi on parhaiten kuvailtuna ns. ”Vitun hyvä”.

Slack Bird (soolo)
Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertuilla kouliintunut yhtye on julkaissut kolme albumia joista viimeisin ”Hämärään” ilmestyi Maaliskuussa 2021. Yhtye on nähty monilla eri kokoonpanoilla, viimeisimmät keikat tehtiin big bandina, nyt asiaan palataan vastapainoksi soolokeikoilla.

The Gallows Dance

Kouvolasta vaikuttavaa tumman puhuvaa, synkkää ja puoliakustista folkmusiikkia. Kappaleiden ”hilpeät” lyriikat mm. hirttämisestä ja rakkaudesta luovat lämmintä tunnelmaa Joulun jälkeisten perheriitojen käsittelyyn.

Uncle Wormwood & Dead Beats
Uncle Wormwood soittaa omalaatuista, tummanpuhuvaa bluesin, doomin ja rootsin sekoitusta jossa möyritään syvissä tunnelmissa. Uncle Wormwood soittaa vain itse romusta rakentamilla soittimillaan ja on todella ainutlaatuinen kokemus.

Tapahtuma Facebookissa