The Mutants, The Wyman Family, The Blassics

Pe 11.3. klo 21-04

The Mutants, The Wyman Family, The Blassics

  • Torvi
  • Klo 21-04
  • Vapaa pääsy

Kuudennen kokopitkän albuminsa julkaiseva instrumentaalirockihme The Mutants saapuu levynjulkaisukiertueellaan Torveen perjantaina 11. maaliskuuta. Illan avaavat mm. Flaming Sideburnsissa, Milestonesissa ja 45 Degree Womanissa vaikuttaneista/vaikuttavista muusikoista koostuva classic-roots-southern-rockia soittava The Wyman Family sekä hämeenlinnalainen afrofunk-ryhmä The Blassics.

www.facebook.com/events/553934751441713

The Mutants, nuo instrumentaalimusiikin ihmepojat, julkaisevat jo kuudennen kokopitkän albuminsa. Albumin nimi La fiesta infernal lupaa helvetilliset bileet ja tämän lupauksen yhtye myös lunastaa: uusi materiaali liikkuu yhä hurjemmalla laajemmalla skaalalla eri rytmien ja grooven sektoreilla, jotka luonnollisesti ovat The Mutantsin vahvinta maaperää.

Uutta tuoreella levyllä on raju rock’n’roll-tatsi, jonka mukana sukkuloidaan entistä selkeämmin eri mantereiden ja kulttuurien välillä.

Mutants on matkannut yli 17 vuoden tripillään kahdella matereella ja miltei parissakymmenessä maassa, ja se kuuluu uudella levyllä – sekä tuntuu vastaanottajan kehossa.

www.facebook.com/Mutants666
www.facebook.com/TheWymanFamily
www.facebook.com/The-Blassics-247484535267198