Torvi NYE: Jaakko Kulta, Yläkerta
Liput

Ovelta 10 €

Su 31.12. klo 22.00-04.00

Torvi NYE: Jaakko Kulta, Yläkerta

  • Torvi
  • Klo 22.00-04.00
  • ovelta 10 €

Uusi vuosi otetaan Torvessa vastaan kunnon bailujen merkeissä, kun juhlatunnelmaa ovat nostamassa Jaakko Kulta sekä Yläkerta, kunnon tiskoa unohtamatta. Liput 10 euroa, vain ovelta kello 22 alkaen.

Muutaman vuoden ajan itsenäisesti musiikkia julkaissut artistilupaus Jaakko Kulta yhdistelee moderneihin popkoukkuihin elementtejä vanhemmasta suomirockista aina räppiin ja tanssimusikkiin. Jaakko Kulta on nähty kuluvana vuotena menestyksekkäillä keikoilla muun muassa Ääniwallissa, Kuudennella Linjalla sekä Ö Festeillä, ja nyt viisihenkinen jäsenistö saapuu valtaamaan myös Torven! Helposti lähestyttävä, huoliteltu, aito ja ennen kaikkea samaistuttava musiikki kuljettaa kuulijat itsevarmasti läpi koko tunneskaalan aina sydänsuruista hetken hurmokseen. Jaakko Kullan tuorein sinkku, Huone (feat. Ellis), on julkaisustaan lähtien ollut yksi Suomen striimatuimmista kappaleista ja saavuttanut reilussa parissa viikossa lähes 1,5 miljoonaa toistoa.


Innostavan energinen Yläkerta nähdään myös pitkästä aikaa Loviisankadulla. Capitol Recordsille kiinnitetty yhtye on julkaissut yhteensä yhdeksän singleä, mm. Evil Stöön kanssa tehty VUOHI sekä tammikuussa 2023 julkaistu viimeisin single Turisti. Yhtye työstää tällä hetkellä ensimmäistä pitkäsoittoaan.


Tapahtuma Facebookissa