TV Smith (uk)

To 27.11. klo 20-02

TV Smith (uk)

  • Tirra
  • Klo 20-02
  • Vapaa pääsy

Legendaarisen englantilaisen punkbändin The Advertsin keulakuvana 70-luvulla tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä TV Smith saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen. Gentleman-punkkarin neljän keikan kiertue poikkeaa Lahden Tirrassa torstaina 27. marraskuuta.

The Adverts oli yksi Englannin ensimmäisiä punk-bändejä, ja saavutti menestystä singlehitillään Gary Gilmore’s Eyes sekä debyyttilevyllään ”Crossing The Red Sea with The Adverts”. Bändi hajosi jo vuonna 1979, jonka jälkeen sen laulaja-kitaristilla TV Smithillä oli kaksi lyhytaikaisempaa bändiprojektia, Explorers ja Cheap, mutta ne eivät nousseet laajempaan tietoisuuteen.

1990-luvulta lähtien TV Smith on kiertänyt maailmaa esittämässä laulujaan folkpunkin hengessä energisillä ja lämminhenkisillä keikoilla.

TV Smith julkaisi kuunvaihteessa uuden studioalbuminsa ”I Delete”, joka on kerännyt jo ylistäviä arvioita varsinkin britti- ja saksalaislehdistössä. Samaan aikaan hän julkaisi viidennen osan kirjasarjastaan Punk Rock Tour Diaries, jossa on kuulumisia myös hänen Suomen kiertueestaan viime vuodelta.

www.tvsmith.com
www.facebook.com/TVSmith77