Ty Roxy, Sekret Teknik, Modem, Sanes Lidger
Liput

Ovelta 10 €

Pe 20.1. klo 21.00

Electric Boogaloo:

Ty Roxy, Sekret Teknik, Modem, Sanes Lidger

  • Torvi
  • Klo 21.00
  • ovelta 10 €

Electric Boogaloo – Elektronisen musiikin juhlaa Torvessa vahvasti 80-luvun hengessä.

Liput tapahtumaan 10 euroa. Ennakkoliput saatavilla sähköpostitse osoitteesta baydivision@gmail.com.

Ty Roxy
Tytti Roto on monessa mukana. Tytin muista bändeistä voi mainita mm. Plastic Tonesin, Tamara Luonnon ja Suomen tämän hetken ehkä kuumimman rock-nimen Kissan, jossa Roto soittaa koskettimia. Ty Roxy esittää 80-lukulaista pop-/dancemusiikkia, josta on aistittavissa vahva diy-asenne. Ty Roxyn debyyttilevy ilmestyi vuosi sitten ja siltä löytyy oheinen pieneksi hitiksikin noussut upea pophelmi True Colours. Ty Roxy esiintyy myös bändikokoonpanossa, Torvessa lavalle astelee Roto soolona. Keikka on Ty Roxyn ensimmäinen Lahdessa.

Sekret Teknik
Sekret Teknik on helsinkiläinen syntetisaattoriduo, jonka musiikista löytyy vaikutteita synthwavesta, post punkista, discosta sekä cyber punkista. Yhtye on livetilanteessa genrensä vakuuttavimpia ilmestyksiä ja soundimaailma on Electric Boogaloo-illan kylmimpiä, mutta sen takaamme, että toppavaatteissa ei kaksikkoa tarvitse katsella.
Sekret Teknik: Kim Wilde

Modem
Modem on Tytti Roton (jälleen!) ja Ville Valavuon (tuttu mm. Kohti Tuhoa- ja Foreseen-bändeistä) duo ja taas olemme vahvoissa 80-luvun tunnelmissa. Modemin syntikkapop hakee vaikutteita mm. New Orderin kaltaisista tunnetuimmista ryhmistä ja alan undergroundeimmista bändeistä. Modem on julkaissut yhden 12” singlen ja toinen ilmestyy joulukuussa. Sillä kuullaan ennakkotietojen mukaan vaikutteita mm. italodiscosta. Linkin Elokuvia-biisin video kannattaa todellakin tsekata hurmeisen tarinan sekä Kalevi Suopursun näyttelijäsuorituksen takia.

Sanes Lidger
Lahtelaista väriä Electric Boogaloo-iltaan tuo Sanes Lidger. Tämäkin ryhmä on duo (perkussionisti Joonas Mäyrä ja kosketinsoittaja Saku Liimatainen). Duon musiikki on fuusio erilaisista elektronisen musiikin genreistä. Biiseissä yhdistyy tarttuvat melodiat ja vahvat ysäribiitit. Itsensä ei niin vakavasti ottava, mutta pieteetillä esiintyvä Sanes Lidger saa Torvessa taatusti hien pintaan ja tanssilattian täyteen.

Tapahtuman yhteistyössä mukana:
www.facebook.com/menolehti
www.facebook.com/kissakahvilacattila
www.facebook.com/taustary

Tapahtuma Facebookissa