Liput

Ovelta 4/4 €

Pe 17.2. klo 19.00-04.00

Valentine’s Day Special

  • Tirra & Torvi
  • Klo 19.00-04.00
  • ovelta 4/4 €

Ruusut, suklaat ja romanttiset illalliset voivat väistyä, tule kanssamme juhlimaan ystävänpäivää rakkauden täyteisiin turvallisemman tilan tanssibileisiin. Olit sitten ikisinkku, elämäsi onnellisimmassa parisuhteessa, juuri eronnut tai mitä tahansa siltä väliltä, meidän bileissä luottamus, rakkaus, onni ja yhteinen tulevaisuus löytyvät tanssilattialla luodusta yhteisöstä. Illan aikana kuulet laajan kattauksen erilaisia musiikkityylejä, voit nautiskella juustoisesta ystävänpäivä tunnelmasta ja tanssia aamuyön pikkutunneille asti vailla pelkoa häirinnästä. Tämä on Valentine’s Day special presented by Projektila.

ENNAKKOLIPUT 4€ myydään taas dm kautta, lippuja saatavilla myös ovelta (kalliimpi hinta, rajoitettu määrä, kannattaa siis ehdottomasti ostaa liput ennakkoon). Ohjeet ennakkolippujen ostoon löytyvät stoorista sekä LIPUT highlightista! Sama lippu käy sekä Tirraan että Torveen.

Nolla.Klubi on Projektilan turvallisemman tilan bilekonsepti. Nolla.Klubiin kaikki ovat tervetulleitta sellaisena kuin ovat, ilman pelkoa häirinnästä ja syrjinnästä. Tapahtumassa turvallisempaa tilaa valvovat häirintäyhdyshenkilöt sekä järjestyksenvalvojat.

TIRRA
19.00 Ovet
Jayethe tanssishow
Hoki & Tipe
Nana Janger
Erae
Spectacle
Kimbe
Creat #Eroticlifestyle DJ’s
Guy Rosling

TORVI
21.00 Ovet
21:30 Bloodkry
22:30 Nokkos
23:40 Elukka
00:50 Happoperjantai
02:00 Mad Max
03:00 Luuseri