Void Cruiser, Florist, Rückwater
Liput

Ovelta 10 €

La 7.1. klo 21.00-04.00

Vastus Klubi:

Void Cruiser, Florist, Rückwater

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Vastus Klubi tekee ensi-iskun Torveen lauantaina 7. tammikuuta. Lavalla Void Cruiser, Florist ja Rückwater. Liput 10 euroa vain ovelta kello 21 alkaen.

www.vastusklubi.fi
www.facebook.com/vastusklubi
www.instagram.com/vastusklubi

Illan päättävä VOID CRUISER on vuonna 2011 perustettu heavy alternative rock -yhtye Helsingistä. Juuri kolmannen täyspitkänsä ”Call of The Void” julkaissut yhtye yhdistelee musiikissaan elementtejä desert rockista ja 90-luvun grungesta post-rockin, doom metalin ja shoegazen monimuotoisiin maailmoihin. Murea fuzz-muuri, maalailevat kitaraliidit sekä laulaja Santeri Salon eteerinen tulkinta ja tyynen ahdistuneet lyriikat luovat sävähdyttävän tunnelman tarjoillen tuulahduksen uutuudenviehätystä esim. Kyussin, Alice in Chainsin, Deftonesin ja Type O Negativen fanikunnalle.

Florist on vuonna 2006 perustettu kuopiolainen post-rock -bändi, jonka kolmella kitaralla ja rytmiryhmällä varustettua sointia on kuvailtu tunnelmalliseksi ja genren parhaiden perinteiden äärellä haahuilevaksi äänivalliksi. Bändin neljäs levy ”Kosket” julkaistiin viime vuoden lopulla.

Rückwater on kolmipäinen stoner-rock-monsteri, joka on tallustanut härmää ristiin rastiin ja eksynyt Baltiankin puolelle pienen rundin muodossa. Syvältä riipaisevat lyriikat, vahvat sävellykset, kaksi kovaa laulajaa ja meininki, joka vaihtelee raivokkaasta kohkauksesta silkinpehmeään tunnelmointiin, tekevät tästä orkesterista takuulla näkemisen ja kuulemisen arvoista! Tällä hetkellä yhtye valmistelee toista täyspitkää julkaisua vuoden 2023 alkupuoliskolle. Rück ´n Röll!

Tapahtuma Facebookissa