Maria Aleksandra & Negus Bands, Levitators
Liput

Ovelta 10 €

La 10.12. klo 21.00

Kingston Kerho:

Maria Aleksandra & Negus Bands, Levitators

  • Tirra
  • Klo 21.00
  • ovelta 10 €

Lauantaina 10.12 klo 21.00 alkaen Kingston Kerho vol. 2: Maria Aleksandra & Negus Bands (Helsinki) / Levitators (Lahti). DJ-hommissa DJ Roskakylä ja DJ Molonius Thenk. Liput ovelta 10 euroa (varaa käteistä)

Tarjoamme tämän hetken ajankohtaisimman kattauksen rocksteady, ska ja reggae-musiikkiin, perehtyen vahvasti sen alkuperään!

MARIA ALEKSANDRA & NEGUS BANDS
Esikoisalbumiaan työstävä reggae-artisti Maria Aleksandra tuo Lahteen terveisiä Jamaikalta. Kuluneena vuonna ahkerasti keikkaillut artisti laulaa uskosta elämän merkityksellisyyteen, toivosta, joka tuo ihmiset yhteen ja liikuttaa kohti oikeudenmukaisempaa yhteiskuntaa ja rakkaudesta, joka on kaiken syy, perusta ja päätepiste.
Suomen reggae-legenda Renegaden luotsaama orkesteri koostuu Suomen autenttisimmista reggae-muusikoista, jotka ovat tehneet yhteistyötä myös jamaikalaisten reggaen supertähtien kanssa.

LEVITATORS (Lahti)
Jo 40 vuotta suomalaista reggaeta!! 1970-80 -lukujen vaihteessa Lahden Yhteiskoulussa kolme kaverusta päätyi samalle luokalle ja huomasi pian, että heillä on jotain yhteistä. Kaikkia kiinnosti uusi ja jännittävä musiikkityyli – reggae! Ensin kuunneltiin innokkaasti levyjä, sitten otettiin soittimet käteen. Pian porukkaan liittyi muitakin herätyksen saaneita ja äkkiä olikin bändi kasassa. Ensimmäinen keikka soitettiin kesäkuussa 1983 Nuutissa brittiläisen Oshama-yhtyeen lämppärinä.
Pikakelataan eteenpäin vuoteen 2022 ja bändi on edelleen kasassa. Kuluneisiin vuosiin mahtuu paljon keikkoja ja muutamia levyjulkaisuja. Jonkin verran on porukka vuosien saatossa vaihtunut, mutta palo ja rakkaus reggaemusiikkiin ei ole vähentynyt. 8-miehinen yhtye on hyvässä iskussa, joten tervetuloa todistamaan! ”A splendid time is guaranteed for all!”

Tapahtuma Facebookissa