Pekka Nisu, Hugo Cajan & Happorekka
Liput

Ennakot alk. 12 €
Ovelta 14 €

Lippu.fi

La 8.4. klo 21.00-04.00

Pekka Nisu, Hugo Cajan & Happorekka

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • alk. 12 €, ovelta 14 €

Laulaja-lauluntekijä Pekka Nisun musiikki on areenakokoista, elinvoimaista musiikkia tavallisten ihmisten tavallisista elämistä. Kesällä 2021 ilmestynyt debyyttialbumi Papillon otettiin valtavalla innolla vastaan ja debyyttikeikka Tavastia-klubilla tuntui itsevarmuudessaan ja toteutuksessaan pitkän kiertueen vapautuneelta päätökseltä. Nisu tunnetaan myös syksyllä 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina ja biisinkirjoittajana.

Pekka Nisun uusi albumi Kaiken täytyy mennä ilmestyi maaliskuussa 2022.

“Huomasimme debyyttialbumia tehdessämme, että biisimateriaali lähti kehittymään kahteen suuntaan. Ensimmäinen albumi, Papillon, oli energiapurkaus. Kuin shampanjapullon korkin poksahdus. Purkauksen jäljiltä alkoi erottua tämä levy, Kaiken täytyy mennä, jonka kappaleet olivat täynnä tunteita ja merkityksiä: luopumista, kaipausta, surua, odotusta ja toiveikkuutta.

Levyjä tehtiin osin rinnakkain, mutta heti Papillonin levynjulkaisukeikan jälkeen suuntasimme studioon ja jatkoimme tämän levyn tekoa. Käsillä on toinen albumijulkaisu kymmenen kuukauden sisään. Halusin julkaista Kaiken täytyy mennä -albumin tuoreeltaan, koska levyt tuntuivat täydentävän toisiaan. Ne ovat itsenäiset sisarteokset.
Ajattelin uuden levyn kertovan luopumisesta. Viime viikkojen myötä on kuitenkin kirkastunut, että kyse on elämän jatkumisesta ja sen välttämättömyydestä.

Tämä musiikki on auttanut minua yli vaikeista ajoista, toivottavasti se lohduttaa myös sinua.”

Pekka Nisun yhtyeessä soittavat Jukkis Virtanen (basso), Axel Virkkunen (kitara), Julius Sihvonen (koskettimet) ja Ville Hatanpää (rummut).

Hugo Cajan & Happorekka tekee suomenkielistä indie-rockia 60-luku sydämessään. Yhtyeen soundista voi löytää viitteitä muun muassa modernista pop-rockista, psykedeelisestä rockista, new wavesta sekä alternativesta.
Lyriikoissa ovat läsnä suuret tunnetilat sekä -oivallukset; tarinoita nuoruuden uimaretkiltä kivun ja riemun ristiaallokossa.
Hugo Cajan & Happorekka on energinen livebändi, jonka keikoilla on aina vauhtia, vahvoja tunteita sekä improvisaatio-osuuksia.

Tapahtuma Facebookissa