Liput

Ovelta 10 €

La 20.7. klo 21.00-04.00

Hot Rockin' #2:

Satanen, The Chiefs, Sähköbikini

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Hot Rockin’ tulee taas kesän kuumimpaan aikaan! Edellisen kerran rokattiin päivää vaille tasan vuosi sitten ja taas mennään. Tälläkin kertaa mukana kolme bändiä, jotka nostavat Torven lämpöasteet korkealle, mutta onneksi välillä voi käydä terassin puolella viilentymässä. Liput 10 € (cash, mobile pay) ja ovet aukeavat 21.00.

SATANEN on tänä vuonna perustettu bändi, joka ensi töikseen aiheutti kohun, kun Facebookin Soundi-lehden keskustelupalstalla käytiin kiivaasti keskustelua siitä, onko bändi parempi kuin Hurriganes! Verrattiinpa SATASTA myös Sleepy Sleepersiin. SATANEN on rokkibändin muotoinen kanuunkuula vaativaan makuun. Polttaa sun tukan, hyvällä tavalla! Rajuista livekeikoistaan tunnetun SATASEN soittajien muita bändejä ovat mm. Kiss Disease, Ghost World, Bad Dog ja Motorboat.

The Chiefs esiintyi Hot Rockin’ -tapahtumassa myös viime vuonna ja keikka oli koko vuoden kohokohtia Torvessa. Homman nimi on edelleen intensiivinen garage rock, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Sähköbikini on kesällä 2023 perustettu energinen feministinen punkbändi Helsingistä/Tampereelta. Ahkerasti keikkaillut Sähköbikini saapuu nyt ensimmäistä kertaa Lahteen. Sitä ennen kannattaa tsekata bändin debyytti EP, ”Saatanan feministi”.

Illan dj:nä toimii tämän hetken Lahden viilein vinyylin pyörittäjä, DJ Hifiprofessori. Proffa tunnetaan laajasta ja monipuolisesta levykokoelmastaan. Torvessa tulee soimaan garage, punk, rock ja niiden kaikki variaatiot!

Tapahtuma Facebookissa