Liput

Ovelta 10 €

Pe 21.7. klo 21.00-04.00

Hot Rockin':

The Chiefs, Kiss Disease, Spectacle

  • Torvi
  • Klo 21.00-04.00
  • ovelta 10 €

Heinäkuussa rokataan Torvessa kolmen bändin voimin. Lavalla The Chiefs, Kiss Disease ja Spectacle. Liput ovelta 10 euroa, käteinen tai MobilePay.

www.facebook.com/events/695568832574358

THE CHIEFS
The Chiefs on tuore rock´n´roll-sensaatio Helsingistä. Bändin perustivat kuvataiteilijat Jyrki Riekki (laulu) ja Jelina Rahikainen (kitara) ja se on keikkaillut ahkerasti etenkin pääkaupunkiseudulla. Keikat ovat rajuja performansseja ja bändi laittaa itsensä likoon keulakuvansa Riekin johdolla. The Chiefs ei jätä ketään kylmäksi, siksi sen on hyvä tehdä Lahti-debyyttinsä juuri tässä HOT ROCKIN´-tapahtumassa. Suosittelemme keikalle mukaan kevyempää vaatetusta, sillä illasta tulee KUUMA. Riekin ja Rahikaisen lisäksi The Chiefsissä soittaa kitaristi Street Mike, jonka raivoisat, liki eläimelliset soolot ovat näkemisen ja kuulemisen arvoisia. Rytmipuolen hoitavat T.A. Hukka (basso) ja Ville Hirvonen (rummut).

KISS DISEASE
Kiss Disease on myös helsinkiläinen bändi, jonka juuret ovat 70-luvun punk- ja garage rockissa, mutta mukana on myös hyppysellinen power pop-sensibiliteettiä. Energisistä keikoistaan tunnettu Kiss Disease julkaisi viime vuonna debyyttilevynsä ”You Met me at a Strange Time” ja sen kokoonpanon taustalta löytyy useita muitakin bändiprojekteja; rumpali Anni soittaa Tamara Luonnossa ja kitaristi Störbe The MES-orkesterissa. Muut soittajat bändissä ovat: Ella/kitara,laulu ja Petrus/basso. Kiss Disease on pitänyt keikkataukoa ja nyt se palaa Torven lavalle entistä tuoreempana ja räväkämpänä.

SPECTACLE
Paikallista väriä iltaan tuo Spectacle, joka on ihastuttanut lahtelaista yleisöä persoonallisella indierockillaan jo parin vuoden ajan. Aikaisemminkin ahkerasti keikkailleella bändilllä on tänä kesänä menossa varsinainen ”Lahti Tour”, jonka yksi etappi on Hot Rockin´-illassa. Nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle, ensi vuonna Torven lava saattaa jo olla Spectaclelle liian pieni. Spectaclen kokoonpano on: Ale (laulu/kitara), Elmo (basso/taustalaulu), Urho (kitara) ja Manu (rummut).

Yhteistyössä mukana Kissakahvila Cattila.

Tapahtuma Facebookissa